Jotne Rail Solutions har fra januar ansatt to nye seniorrådgivere.

Erlend Topland

Erlend har bakgrunn som maskiningeniør og sveiseingeniør med over 9 års erfaring fra tog bransjen. Han har vært prosjektingeniør for en rekke prosjekter innen vedlikehold, design, delekataloger og ombyggingsprosjekter.

Han har lang erfaring innenfor prosjektering og design. Samt har solid erfaring med utarbeidelse av spesifikasjoner og kvalitetskontroll.

Erlend kommer fra konsulentoppdrag som senioringeniør hos TechnipFMC.

Marcus Marstrander

Marcus har en Bachelorgrad i Ingeniørfag – Maskin fra Høgskolen i Oslo og Akershus.

Han kommer fra stillingen som fagansvarlig mekanikk i Sporveien Trikken, hvor han har deltatt aktivt i anskaffelse av nye trikker (SL18) innenfor fagområde «boggi og brems». I dette arbeidet har han tilegnet seg kunnskap om kravspesifikasjoner, kontraktoppfølging, og dynamiske typetester innenfor fagområde brems.

Som fagansvarlig har Marcus jobbet aktivt mot myndighetskrav og utarbeidet teknisk regelverk for sporvogner. Han har også hatt ansvar for arbeidet som leveres fra avdelingsingeniørene innenfor sitt fagområde, som har innebåret godkjenningsprosesser, fraviksbehandling, kvalitetsoppfølging og deltatt i kontinuerlig prioritering av teknisk avdelings arbeid.

Marcus er allerede i gang som metroressurs i Fornebubanen hvor han vil jobbe med depotdesign og optimalisering av driftstjenester for rullende materiell.