Holmenkollstafetten 2022

I helgen deltok noen av våre spreke kollegaer på Holmenkollstafetten 2022! Det var bra innsats under løpet med fantastisk vær, etterfulgt av en god middag!  

Trikkanskaffelsen

Fra 17.januar kjører trikkene i dagsruter! Passasjerene ønskes velkommen neste måned.   Sporveien inngikk kontrakt 11.juni 2018 en avtale om leveranse av ny trikker med CAF. De første trikkene ankom Oslo i 2020 og har blitt testet i over ett år. Sporveien har i den forbindelse hatt behov for å forsterke det tekniske teamet for

Les mer

Jernbaneforum 2021

Jernbaneforum 2021 ble avholdt digitalt 04.mars.2020 med Jotne Rail Solution som teknisk arrangør. Vi takker for et godt samarbeid for Jernbaneforum 2021 som var fullpakket med innholdsrike innlegg fra blant annet Samferdselsminister Knut Arild Hareide og fungerende Jernbanedirektør Marit Rønning.          

Ny seniorrådgiver på plass hos Jotne Rail Solutions

Olav Røed Kyhn har en mastergrad i Maskin-, prosess- og produktutvikling fra UMB. Han har bred erfaring innen prosjektering, design, konstruksjon og produktutvikling fra ulike bransjer. De siste årene har han som konsulent vært ansvarlig for å lede, utvikle, produsere og kvalitetssikre design og produkter, samt teknisk dokumentasjon i flere leveranse- og oppgraderingsprosjekter. Olav har

Les mer

NY RAMMEAVTALE

Jernbanedirektoratet har inngått rammeavtale med vår samarbeidspartner Cowi med Jotne Rail Solutions AS som underleverandør. Rammeavtalen strekker seg totalt over 4 år og vil i hovedsak bli benyttet ved behov for leveranser/oppdrag blant annet innenfor utredningsarbeid, analyser, metodeutvikling, infrastrukturteknikk og kjøretøyteknikk. Vi takker for tilliten og ser frem til et godt samarbeid.